Tuğrul Günal
Yönetim Kurulu Başkanı, Tedarik Zinciri Yönetimi Derneği
İşletme alanında yüksek öğrenimini Almanya’nın Mainz kentinde tamamladı. Nisan 1989 tarihinde katılmış olduğu Siemens şirketi bünyesindeki çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süre zarfında Sağlık Sektörü Ticari Direktörlüğü, Siemens Türkiye İnsan Kaynakları Bölüm Direktörlüğü, Ücretlendirme ve Yan Haklar Bölüm Başkanı ve Latin & Kuzey Amerika İnsan Kaynakları Partneri (Münih, Almanya), Strateji Bölümü Ticari Direktörlüğü (Viyana, Avusturya), IT Direktörlüğü, Tedarik Zinciri Yönetimi Bölüm Direktörlüğü görevlerini üstlendi. PERYÖN Derneği Yönetim Kurulu üyeliği ve başkanlığı görevlerinde de bulundu. Tuğrul Günal, Siemens A.Ş. Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürü, TEDAR (Tedarik Zinciri Yönetimi Derneği) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve SEDEFED (Sektörel Dernekler Federasyonu ) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevlerini sürdürmektedir. İngilizce ve Almanca bilmektedir.
Alper Girgin
Firma Sahibi, Girgin Akademi ve Danışmanlık Ltd. Şti.
Alper Girgin, 2003 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 20 yıllık profesyonel hayatında (PepsiCo ve Microsoft Partner) medya, yazılım ve hızlı tüketim sektöründe farklı şirketlerde farklı roller tecrübe etti. PepsiCo’daki 17 yıllık tecrübesinde finans, pazarlama ve insan kaynaklarında farklı fonksiyonel sorumluluklar aldı. Kariyeri boyunca küresel stratejilerin yürütülmesine, yerel - çok uluslu kültürel entegrasyona ve şirket önceliklerinin günlük aktivitelere dönüşmesinde önemli katkılarda bulunmuştur. Ayrıca, pazarlama ve finansta, finansal okul yazarlık ve kritik ticari yetkinliklere sahip oldu.
Yetenek yönetimi, işveren markası, kültür ve bağlılık, ücretlendirme gibi IK alanlarında yaklaşık 10 yıllık deneyimiyle, bir şirketin yetenekleri nasıl elde tutabileceğine, geliştirebileceğine ve motive edebileceğine önemli ölçüde katkıda bulunuacak projeler geliştirdi. Alper Girgin, koçluk zihniyetini şirket içindeki birçok yetenek geliştirme programına entegre etti; "Eğiticinin eğitimi” bakış açısıyla “Koçvari liderlik” ve “organizasyonel farkındalık” eğitimlerini hazırladı.
İngilizce ve Türkçe olarak ilk kitabını “Kurumsal Hayatta İlk 100 Gün” ü 2019 yılında yayımladı. Bu kitapta kurumsal hayattaki tecrübeleri ile on yılı aşkın süredir eğitmenlik tecrübesini birleştirdi. Profesyonel kariyer, stratejik ilişki yönetimi ve örgütsel adalet üzerine bir roman olan ikinci kitabı "Kim Kazanır" 2023'te yayınlandı. "Kim Kazanır", 2023'te "Platin İş Kitapları Ödülleri"nin adaylarından biriydi.
Akabinde EMCC’den Practioner ve ICF'den PCC akreditasyonu aldı. Halen Eternal Coaching Academy'nin temel koçluk eğitiminde koçluk eğitmenliği yapmaktadır. Müşterileriyle 700 saatten fazla koçluk saati bulunan Alper Girgin’in, PoY (Points of You) yaratıcı araçlara koçluk konusunda “Facilitation” sertifikasına sahiptir ve takım koçluğu yapmaktadır.
Sosyal medya üzerinden (Instagram, Youtube) @mrcorporatelife yaptığı paylaşımlarla hem genç hem de yetişkin profesyonellere erişmektedir.
Kendi şirketiyle beraber halen şirketlerde eğitim, yetenek ve takım koçluğu, “Haute Couture” IK danışmanlığı ve organizasyonlarda keynote speaking yapan Alper Girgin’in farklı üniversitelerde, kendi geliştirdiği "Kurumsal Hayata Giriş" ve “Yetenek Yönetimi” derslerini yürütürken, doktora akademik çalışmalarında kariyer gelişimiyle ilgilenmektedir.
Celal Emre Koçak
Yönetim Kurulu Danışmanı, Gain Medya A.Ş.
Emre Koçak, telekomünikasyon ve finansal teknoloji sektörlerinde geniş deneyime sahip, deneyimli bir ürün ve yönetim lideridir. Büyüyen şirketlerde çalışmaya ve yeni nesil ürünler ve hizmetler geliştirmeye tutkulu olan Emre, girişimci bir ruha ve güçlü bir analitik zihne sahiptir. Emre, her zaman yeni zorluklara ve fırsatlara açıktır ve gelecekte nelerin getireceğini görmek için heyecanlıdır.
1986 İzmir doğumlu olan Emre Koçak Konya Meram Fen Lisesinin ardından Koç Üniversitesi Elektronik - Elektronik Mühendisliği bölümünde Yüksek Başarı Bursu ile okudu. Telekomünikasyon sektöründe kariyerine başlayan Emre Koçak, önce ürün fiyatlandırması ve ürün portföyü yönetimi alanında uzmanlaşıyor ve burada işe analitik bir bakış açısı kazanıyor. Ardından segment yönetimi, katma değerli servisler ve ürün yönetimi ekiplerinde aldığı rollerle bir ürünün/servisin üretilmesinden bir müşteriye ulaştırılmasına kadar olan süreçlerle ilgileniyor. Telekomünikasyon sektöründeki 3 büyük oyuncu, Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’da, pazardaki farklı pozisyonlardaki oyuncuların farklı çalışma kültürlerini ve stratejilerini deneyimliyor. Sonrasında kobilerin dijitalleşmesi süresince e-dönüşüm ürünlerinden sorumlu olarak B2B SaaS alanında deneyim kazanıyor. Vodafone’da Mobil Ödeme(DAB), İş Bankası grubunda Softtech ve Pazarama Bünyesinde Açık Bankacılık, VUK 507 gibi yeni nesil B2B ve B2C finansal teknolojilerin geliştirilmesi, servisleştirilmesi, lisanslanması, denetlenmesi dönemlerinde aktif roller alarak farklı pazarların değişim, dönüşüm, olgunlaşma süreçlerini deneyimliyor. Mobil uygulama pazarında abonelikli gelir üreten servislerin geliştirilmesi, değerlendirilmesi ve product/market fit testlerinin yapılması ile ilgileniyor. Gain Medya ve Tiyatronet.com’da Yönetim Kurulu Danışmanı olarak görevlerine devam ediyor.
Gizem Kişioğlu
Pazarlama Lideri, JDE Türkiye
Marmara Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2010 yılında mezun olduktan sonra profesyonel hayatına Brown Forman Türkiye’de Pazarlama Uzmanı olarak başladı ve yedi sene boyunca Marka Müdürü olarak farklı kategorilerde çalıştı.
2017 yılında kariyerine farklı bir sektörde devam etmeye karar vererek Şölen Çikolata’da farklı markalardan sorumlu olarak çalışmaya başladı. Farklı hedef kitlelerine hitap eden markaları keyifle yönettikten sonra 2019 yılında JDE Türkiye ailesine Grup Marka Müdürü olarak katılarak çikolatadan kahve ve çayın keyifli dünyasına geçiş yaptı. 2022 yılından itibaren ise yine JDE Türkiye’de Pazarlama Lideri olarak kariyerine devam etmektedir.
Esra Erkan
Veri Analisti - Müşteri Analitiği Lideri, Vodafone
2019 yılında MEF Üniversitesi İşletme bölümünden 3.’lük derecesi ile mezun olduktan sonra Ernst & Young (EY) Türkiye’de Vergi Denetimi ile iş hayatına başlamış, kısa bir süre sonra şirket bünyesinde Vergi Teknolojileri ve Dijital Dönüşüm Danışmanlığı departmanına geçiş yapmıştır. Ernst & Young’ta çalıştığı dönem, 2021 yılında veri analitiği ve yapay zekaya olan ilgisiyle MEF Üniversitesi Bilişim Teknolojileri bölümünde yüksek lisansa başlamıştır. Yüksek lisans boyunca veri analitiği, veri bilimi, makine öğrenmesi alanları ağırlıklı olmak üzere farklı dersler de alarak kariyerine veri analitiği alanında devam etmeye karar vermiştir. Yüksek lisansı devam ederken bir iş değişikliği yaparak Vodafone Türkiye’ye Müşteri Analitiği departmanına geçiş yapmıştır. Müşterilerin ayak izlerini takip eden ve dijital ayak izlerinden anlamlı sonuçlar çıkarmaya çalışan projelerde yer almıştır. Tahminleme modellemeleri ve kantitatif veri analizleri üzerine çalışmaktadır. Omnichannel ve multichannel bakış açılarıyla telekomünikasyon sektörü verilerinden içgörü yaratır, veri görselleştirme araçları ile ise bu çıktıları somutlaştırmaktadır. İş tanımına ek olarak, Vodafone Türkiye genç yetenek programlarından biri olan London Rise projesi ile Vodafone İngiltere’de global bir projede çalışmıştır. 2022 yılında yüksek lisanstan mezun olduktan sonra Vodafone Türkiye’de çalışmaya devam etmiştir ve halen Müşteri Analitiği departmanında Müşteri Analitiği Lideri olarak çalışmaya devam etmektedir.