Sevgili MEFli

Yıllardır devam ettiğiniz eğitim hayatınızın zorlu bir sürecini daha başarıyla tamamladınız. Yorucu çalışma döneminin ardından önemli bir başarı elde ettiniz ve artık yükseköğretim hayatınıza başlıyorsunuz. İbrahim Arıkan Eğitim ve Bilimsel Araştırmaları Destekleme Vakfı tarafından kurulan MEF Üniversitesi’ne ve Büyük MEF Ailesi’ne hoş geldiniz.

Bu başarınızda büyük katkıları bulunan aile büyüklerinize ve öğretmenlerinize de tüm kalbimle şükranlarımı sunarım. Sizler için yaptıkları tüm fedakarlıklar her türlü takdirin üstündedir. Sizler MEF Üniversitesi’nde alacağınız nitelikli eğitim ile sektörlerin ihtiyaç duyduğu programlardan mezun olacak, çağdaş yöntem, bilgi ve teknolojilerle donatılacaksınız.

MEF Üniversitesi olarak bizlere düşen görev, hayatınız için en önemli olan bu süreçte sizlere gereken desteği vererek ihtiyaç duyduğunuz her türlü olanağı sağlamaktır. 1972’den beri eğitim sektöründe kazandığımız deneyim ve tecrübelerle, Türkiye’nin en seçkin akademik kadrosu, İstanbul’un finans ve ticaret merkezi Maslak’ta yer alan kampüsümüz, ulaşılabilir yönetim anlayışımız ve dünya yükseköğretiminde öncüsü olduğumuz Flipped Learning (Aktif Öğrenme) eğitim-öğretim modelimiz ile geleceğin aranan niteliklerde profesyonellerini yetiştirmeye biz hazırız.

Değerli MEFli,

Seninle, daha da aydınlanacak bir gelecek için burada geçireceğin lisans eğitimin çok önemli. Bu süreçte dürüst, çalışkan ve üretken insanın en önemli değer olduğunu unutma. Gelecekten korkmadan, zorluklarla mücadele etme gücünü hiç kaybetme ve eğitimin hayat boyu işleyen bir süreç olduğunu hep hatırla. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği akla ve bilime dayalı çağdaş uygarlık yolunda aydınlık yarınlar için yaşa. Seni, MEF Üniversitemizle birlikte nice başarılara koşmaya, çağırıyorum.

Kayıtlarınız 19 – 23 Ağustos 2024 tarihlerinde yapılacaktır. MEF Üniversitesi Ailesi’ne katılmanız vesilesi ile sizi ve Sevgili Ailenizi bir kez daha kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Saygı ve Sevgilerimle,

Prof. Dr. Muhammed ŞAHİN