Fulbright - FLTA Bursu Webinarı

12 Eylül 2024

Fulbright Yabancı Dil Öğretim Asistanlığı (FLTA) programı ile ilgili 20 Eylül tarihinde 15:00’da bir tanıtım webinarı düzenlenecektir. Aşağıda bilgilendirmeyi bulabilirsiniz.

Türkiye-ABD Kültürel Mübadele Komisyonu, bilinen adıyla Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu, Türk ve Amerikalı üniversite mezunları, araştırmacılar ve bilim insanları arasındaki eğitim ve kültürel değişim programlarını desteklemektedir. Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu 1949 yılında Türkiye ve ABD arasında imzalanan ikili bir anlaşma ile kurulmuştur ve bütçesi iki ülke hükumetlerinin katkılarıyla sağlanmaktadır.

2025 – 2026 akademik yılı güz döneminden itibaren geçerli olacak, son başvuru tarihi 1 Ekim 2024 olan Yabancı Dil Öğretim Asistanlığı (FLTA) Bursu ile ilgili bilgilere web sitemizden ulaşılmaktadır:

Bu bilgilendirme toplantısına lisans eğitiminin özellikle son sınıfında okumakta olup ABD’de yabancı dil öğretim asistanı olarak bulunmak isteyen öğrenciler katılabilir. Konuya ilgi duyup farklı sınıflarda okuyan öğrenciler de dinleyebilir. Sunum, soru cevaplar ile birlikte yaklaşık 45 dakikalık bir süreyi kapsamaktadır.

Tarih: 20 Eylül 2024

Saat: 15:00 - 15:45

Yer: Online, Microsoft Teams

Not: Toplantı bağlantısı e-mail yoluyla paylaşılmıştır.